Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej dziewczyny ale sie rozgadałyście wieczorem ja nie obejrzałam meczu do końca i poszłam do wyra...z reszta nuda ten mecz ja to uwielbiam siatkówke
aguss tak lecimy do Krakowa a WY tez do krk??? hi
ech mój wojował od 6 i tylko troszke potem sie zdrzemnął a teraz sie buja i ani mysli spać,czasem aż mi głupio że on tak grzecznie potrafi sie brzebawic nawet 2 godz i go nie musze nosić i zagadywać obym znowu nie przechwaliła tffuuu tffuu
lady dosia rozawliłas mnie swoim hasłem wczorajszym i i buziaki dla Idy w 3 miesiącu życia:*:*:*
U nas jest takie słonce że tez masz ochote na wielkie porzadki i sama nie wiem od czego zacząć hihi
Nana juz kiedys miałam zapytać jak tam nasza pianistka z kursu??? masz jeszcze z nia kontakt/?? jak sie jej synus chowa???:*:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nooo wlasnie marzenie... ktos ma z nia kontakt? Ciekawe...

A tak wogole to mamy juz marzec!!! Jupiiiiiiiiii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dziekujemy za życzenia, u nas też piękna pogoda więc śmigniemy niedługo na spacerro jak nic

A Ida to ma taka parkę łosi - Bertę i Hansa, musze im strzelić fotosa razem

Marzenie, agusss - wygląda na to, że lecicie razem hihihi
To się będzie działo..!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
racja DARIA hihi marzec mamy a co za tym idzie???WIOSNAAAAAAAAAA
no lady dosia bedzie sie działo jak sie Milcia i Oli rozrycza w niebogłosy podczas lotu oczywiście jesli aguss leci tez do Krk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
halas napisał:
DANIEL NIESTETY NIE UBOLEWAM NAD TYM STRASZNIE BO PODOBAJĄ MI SIE TAKIE ROBÓTKI

Hehe.. ja z polski zamowilem z tone czapeczek i opasek dla noworodkow teraz moje studio powiekszylo sie o jedna spora torbe... Wszystko dziergane recznie, hehe...
We wtorek bede szalal z jednymm maluszkiem... Miala byc jutro sesja ale mausia przelozyla... Tak czy inaczej bedzie pokazowka. Hehe... od stycznia sie na to gotowalem... mam nadzieje ze wyjdzie tak jak zaplanowalem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
rhplus - poprosimy o zajawki pozniej
takie dziergane rzeczy sa cudne, u nas tesciowa robi na drutach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
U Nas tez sloneczko swieci i tylko brac na spacerek Nasze dzieci Juz marzec i tylko patrzec jak wiosna zapuka Nam do drzwiSzykujemy sie powoli na spacerek i hejaaaa w teren
Wczoraj nie bylismy na spacerku bo to byl pierwszy dzien po szczepionce i ciut sie balam,ze oslabiony i ze sie moze podziebi ale dzis jest wesoly jak skowronek,od rana gaworzy na maxa wiec szykujemy sie na podboj okolicy
Marzenie nie mam kontaktu do pianistki ale moj Robert chyba ma do jej meza nr.tel wiec jakby co to zadzwonimy wieczorkiem do Nich i spytamy co tam u Nich slychac i zdamy relacje
Fajnie by bylo gdybys leciala tym samym lotem co Aguss -zawsze to weselej i razniej a podniebna integracja bylaby hitem na forum
Rhplus zycze Ci aby sesja do ktorej sie tak skrupulatnie przygotowywales udala sie i klienci byli zadowoleni na maxa
Lady dosia gratulacje dla Idusi z powodu skonczenia 3 m-cy A to cos dla Niej z tej okazji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Dzień dobry
ale miałam do nadrobienia
My wczoraj też meczyk oglądaliśmy, a skutkiem tego jest nie złożona szafka pod telewizor... ale meczyki u nas w domu codziennie jakieś lecą bo maż to zagorzały kibic i nie spełniony piłkarz

Dziewczyny, a co Wy pakowałyście tu do szpitala? Moja torba leży w szafie gdzieś pusta i jeszcze nie myślę o pakowaniu Mam długą liste ale słyszałam, że tu w szpitalach za dużo ze sobą nie musi sie brac... Puki co to wczoraj firanki szyłam Nie mogłam znaleźć takich jakie mi sie podobają i trochę przerobiłam to co udało mi sie kupic
Ale faktycznie już teraz w każdej chwili wszystko sie może zdarzyć i totba by sie przydała

Taptusiowata jeszcze raz gratulacje jak będziesz miała chwilkę zajrzeć na forum napisz cos ze szczegółami bede rodziła pewnie tam gdzie Ty i przyda sie pare informacji

A i też dziękuje za wasze wcześniejsze przepisy na pewno cos wykorzystam bo repertuar mi sie juz wykańcza powoli

Miłego dnia i udanych spacerków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A my wlasnie wrocilysmy z wyprawy do Jysk. A potem polazilysmy z Julka po centrum handlowym i mamuska zaszalala w Brio,he,he Kupilam tez szmpon i odzywki do wlosow z BIOSILK. Od dawna testuje rozne produkty i nie moge dopasowac do swoich. Ostatnio wpadlam na artykul o Biosilk i kupilam na sprobowanie No zobaczymy co z tego bedzie A pogoda faktycznie piekna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA TE CZAPECZKI NA SZYDEŁKU AHHH ZAWSZE MARZYŁA MI SIE TAK DLA DZIDZI WCZORAJ WŁĄSNIE OSKIEMU ZMIENIŁAM CZAPKE NA CIENSZĄ BO W TEJ ZIMOWEJ JUZ SIE POCIŁ DANIEL ZYCZE UDANEJ SESJI A CO TAM MASZ DLA 7 -8 MIESIECZNYCH ,MALUCHÓW ?CZY MNIE ZASKOCZYSZ ?HEHEH?LADY DOSIA IDA JAK JUZ PISAŁAM NA FACEBOOKU ŚLICZNOTKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok